Cursussen & Losse dienstenZwangerschapscursus


PRIVE ZWANGERSCHAPS CURSUS OP MAAT

In drie bijeenkomsten(1,5-2u) of een lange middag bij mij op de praktijk bereid ik jullie voor op de bevalling en/of de tijd er na in een op maat samengesteld programma dat bij jullie past.

kosten voor de cursus kunnen in sommige gevallen worden gedeclareerd bij uw verzekeraar.

INCL. intake

€350Één op één Consulten (1,5-2uur)


DIGITALE DOULA DIENSTEN(uur tarief)

de consultaties tijdens zwangerschap of zelfs bevalling kunnen digitaal via skype/facetime etc. Ik assisteer regelmatig vrouwen digitaal en deel mijn kennis en inzichten. Luister en ben er voor je waar nodig is, waar jij ook bent.

€65

1-op-1 VOORBEREIDING SESSIE + LEENBOEKEN BIEB ACCESS

Samen gaan we kijken waarin jij ondersteuning nodig hebt, dit kan gaan om kennis over opties, rechten, twijfels die je nog hebt over een zorgvorm die bij je past of angst. Voorafgaand aan de sessie is een uitgebreide intake om te kijken wat jij nodig hebt.

€150

GEBOORTE PLAN + LEENBOEKEN BIEB ACCESS

Een geboorte Plan gaat er niet om dat je een geboorte kan plannen maar dat je op de hoogte bent van ALLE opties die je hebt. Samen gaan we kijken naar alle scenarios, wensen en opties in deze n hoe je dit op papier kan zetten zodat deze helder zijn voor jouw zorgverlener. Je krijgt tips bij communicatie en toegang tot diverse templates, van visueel tot voorbeeld geboorteplannen. Dit is ook voor een geplande keizersnede heel fijn.

€150

POST PARTUM PLAN + LEENBOEKEN BIEB ACCESS

Je hebt je misschien al voorbereid op de aankomende bevalling, maar heb je ook nagedacht over de voorbereiding op de periode Daarna. We gaan praktisch aan de slag en brengen alles in kaart wat jullie nodig hebben om je voor te bereiden op de periode nadat de baby er is oa. door middel van het door mij samengestelde post partum plan.

€150

SESSIE BIJ BARINGSANGST

Angst voor een bevalling kan meerdere redenen hebben, je kant angst hebben voor de pijn of eerdere traumatische ervaring hebben gehad die jouw angst veroorzaakt.

€150

GEBOORTEVERHAAL DOORHOREN

Door middel van diverse methodieken die ik door de jaren heb geleerd en ontwikkeld luister ik naar jouw verhaal en help je om als jij dat wil puzzelstukjes op hun plek te laten vallen.

€150

Birth Prep / broers & zussen Prep


BIRTH PARTNER PREP

Een speciale sessie waarin Jouw partner wordt voorbereid met al mijn doula kennis om jou tijdens de bevalling zo fijn mogelijk te ondersteunen. Je leert massage en niet medicinale pijnstilling technieken, ademhaling en andere praktische zaken. Incl. handout + beeldmateriaal

€150

SPEEL SESSIE – VOORBEREIDING OP DE BEVALLING VOOR GROTE BROER/ZUS

Door middel van boekjes, speelgoed, spel en leeftijds toepasselijke methodieken bereid ik de binnenkort Grote broer of zus voor samen met jou op de aankomende bevalling, misschien ook stukjes zorg voor de nieuwe baby en hoe ze straks kunnen helpen.

€150

ZORG VOOR GROTE BROER/ZUS TIJDENS DE BEVALLING (KIND DOULA)

Ik sta op wacht voor jou gezin en wanneer je moet bevallen kom ik naar jullie toe en blijf bij jullie oudste kind(eren). Als je thuis bevalt zorg ik ervoor dat Jij en je partner je kan focussen op je baringsproces terwijl ik bij de oudste kinderen blijf. Bij een bevalling buitenshuis blijf ik bij je kind.(deze dienst heeft de speel sessie vooraf inbegrepen)

€375

Coaching/Mindfulness/Meditatie


SESSIE IN DE NATUUR

Ieder van de voorbereidings sessies kan buiten in de natuur worden gedaan. We gaan samen wandelen en strijken neer op een plek waar we samen kunnen mediteren en samen 2 uur lang kunnen praten en bekijken en werken aan wat je nodig hebt.

€225

GELEIDE MEDITATIE & AFFIRMATIE SESSIE

Hoe vind jij je rust tijdens deze woelige periode van transformatie, identiteitsverandering, kwaaltjes en ..de aankomende bevalling. We gaan met mediatie op zoek naar het rustpunt van Jouw zenuwsysteem en door op maat samenstellen van affirmaties help ik je om je mindset aan te pakken om positief en vol kracht richting het moederschap te stappen. Blijven ademhalen. Je krijg een persoonlijke door mij ingesproken professioneel opgenomen geleide meditatie in mp3 formaat.

€150

Combinaties de verschillende losse diensten

zijn mogelijk voor evt. pakket prijs(korting)

WhatsApp chat